Veletrh Střechy Praha již začátkem března

23. ročník stavebního veletrhu Střechy Praha se uskuteční 3. – 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech a nabídne mnoho aktuálních témat. V souběhu se konají veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a Festival dřeva a nářadí.

Čeká Vás bohatá nabídka střešních materiálů, solárních systémů či velký výběr nářadí pro řemeslníky i kutily. Zvýrazněnými tématy jsou zelené střechy, zadržování a využití dešťové vody, fotovoltaika nebo digitalizace napříč oborem.

Uvidíte nové technologie, aplikace a špičkové digitalizované nástroje a nářadí. Představena bude například technologie Cordless Alliance System, díky níž můžete použít jeden univerzální akumulátor pro více značek nářadí. Nebude chybět oblíbená zóna pro tesaře s atraktivními praktickými ukázkami.  Těšit se můžete i na ukázky použití dronů ve stavebnictví a další zajímavosti. Na souběžných akcích uvidíte přehlídku dřevostaveb a nízkoenergetických domů včetně zdrojů vytápění.

Veletrh Solar Praha
Přijďte se poradit, v kontextu extrémně rostoucích cen energií, s odborníky na alternativní zdroje energií. Získáte cenné rady v oblasti instalace domácí nebo firemní střešní fotovoltaické elektrárny a využití baterií z hlediska jejich kvality a bezpečnosti provozu. Zájem o domácí fotovoltaiku a tedy snižování závislosti na dodávkách elektřiny stále roste. A roste též obliba dotačního programu Nová zelená úsporám, který je od října 2021 jednodušší a přináší i navýšení maximální výše podpory. Navštivte veletrh Solar Praha a získejte přehled o podpůrných programech.

Přijďte se zeptat na vše
Jak opravit střechu a fasádu? Jak postupovat při rekonstrukci domu? Jak zamezit tepelným ztrátám budovy? Jak si vybrat realizační firmu? Jak čistit fasády? Jak využít střechu a energii ze slunce? Jak získat dotaci?

Využijte zdarma služeb nezávislých odborníků v poradenských centrech pro veškerou výstavbu a úspory energií ve dnech 3. – 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech.

Přijďte a vyhrajte hodnotné ceny v podobě kvalitního nářadí a dokonce i střechy na rodinný dům! Poukaz na zlevněnou vstupenku v hodnotě 100 Kč najdete na www.strechy-praha.cz.