Školení společnosti Zehnder na nové směrnice NZEB na stavbu rodinných domů

Odborná školení společnosti Zehnder budou probíhat po celý rok 2020 a odborníci na nich vysvětlí, jak systém komfortního řízeného větrání s rekuperací tepla Zehnder pomůže postavit dům odpovídající novým předpisům. Zpřísnění pravidel pro výstavbu rodinných domů bude také jedním z hlavních témat odborných výstav, kterých se Zehnder bude v roce 2020 účastnit.

Společným jmenovatelem veletrhů i školení určených zejména pro odbornou veřejnost bude v roce 2020 důraz na pravidla definované novou směrnicí o stavbě rodinných domů s „téměř nulovou spotřebou energie NZEB“. Nové předpisy upravují způsob zateplení obálky budovy, jako i využití obnovitelných zdrojů při jejím vytápění. Právě zde nalézá uplatnění široké portfolio komfortních větracích jednotek s rekuperací tepla společnosti Zehnder. Zehdner je v oblasti řízeného větrání s rekuperací tepla považován za jedničku na českém trhu a technologickým leaderem.


Zehnder pomůže s dotací
V rámci připravovaných veletrhů může návštěvník stánku Zehnder získat i informace o možnostech dotačního programu Nová zelená úsporám. „Při využití některého z našich systémů řízeného větrání s rekuperací lze z dotačního programu získat až 105.000 Kč,“ vysvětluje Jiří Štekr, jednatel společnosti Zehnder Group Czech Republic. „Všem zájemcům proto nabízíme možnost při splnění určitých podmínek tuto dotaci zprostředkovat.“

Stánek firmy Zehnder můžete navštívit už od 8. února na veletrhu FOR PASIV v  Praze-Letňanech, slovenským návštěvníkům představí Zehnder špičkové produkty na veletrhu CONECO v Bratislavské Inchebě (25. - 28. března). Aktuální novinky pro druhou polovinu roku společnost vystaví na tradičním letňanském FOR ARCHu (22. - 26. září).

Školení pro profesionály
Společnost Zehnder je také spolupořadatelem odborných seminářů, zaměřených na moderní trendy v navrhování úsporných technologií pro vnitřní prostředí budov. Semináře jsou určené projektantům, energetikům, provozovatelům a technickým pracovníkům v oblasti vytápění, vzduchotechniky a chlazení. Semináře se konají o celé české republice. Více informací o seminářích i způsob jak se na ně přihlásit najdete zde.

Zejména profesionálům z řad architektů, projektantů, prodejců, topenářských firem  je určena série školení na téma komfortní a zdravé bydlení. Školení probíhají v Zehnder Akademii v Sezimově Ústí či v Husky & Zehnder Akademii ve Vestci u Prahy, kde lze teoretické znalosti otestovat na funkčních modelech. Akademie jsou výjimečné množstvím nainstalovaných výrobků a systémů. To zahrnuje např. funkční systém komfortního větrání s rekuperací tepla, tj. větrací jednotky, hygienické rozvody vzduchu vč. ventilů a designových mřížek a další příslušenství. Nechybí ani decentrální větrací jednotky pro byty a jednotlivé místnosti.

V roce 2020 budou školení zaměřená na systémy komfortního větrání (návrh i servis), představení možností využití stropních panelů i nejnovějších designových trendů v oblasti vytápění. Termíny a témata školení najdete na našich webových stránkách.

GALERIE OBRÁZKŮ