Designové radiátory zpříjemní interiér Vaší koupelny

Námětů, podnětů a inspirace není před realizací nové koupelny nikdy dost. Dlouze přemítáme, jaké vybrat baterie, umyvadlo, obklady či vanu. A když už se nám zdá, že všechno co jsme chtěli máme, stále se nemůžeme zbavit pocitu, že jsme na něco velmi důležitého zapomněli. Uprostřed 689. dílu Ordinace v růžové zahradě nám konečně svitne a dojde nám to. Vždyť bychom málem opomenuli koupelnový radiátor!

Koupelnové radiátory COSMO
Možná Vám to připadá, jako zdánlivá maličkost. Opak je však pravdou. Koupelnové radiátory se dnes stávají důležitou a nedílnou součástí každé koupelny. Za samozřejmost je považována jejich dokonalá topná funkce a praktické členění, které umožňuje snadné sušení vlhkých ručníků.

Nicméně dnešním koupelnám a koupelnovému vybavení vládne design a tomuto trendu odpovídá členění, barevnost i tvarové řešení koupelnových radiátorů. Ty mohou sdílet jednotnou linku s interiérem koupelny nebo do ní mohou vnést výrazné výtvarné oživení a pohyb.

Trendy koupelen dneška
Koupelny dneška se vyznačují funkčním minimalistickým řešením. Z hlediska barevného ztvárnění převládají přírodní barvy, zejména pak odstíny písku, dřeva, pohledového betonu či klasických barev bílé a černé. Sanitární keramice, ať již se jedná o vany, umyvadla či toalety dlouhodobě dominuje bílá obdobně, jako u baterií stále vítězí chrom, nerez nebo kartáčovaná ocel.

 

Bílé koupelnové radiátory COSMO přímých tvarů
Bílé koupelnové radiátory se perfektně hodí do každé koupelny. Příznivci klasických barev a jednoduchých tvarů si mohou vybrat z nabídky kvalitních koupelnových radiátorů značky Cosmo. Spojením dokonalého řemeslného zpracování a vysoké funkčnosti vyniká koupelnový radiátor Cosmo Standard. Jedná se o elegantní otopné těleso v bílém provedení, které je zhotoveno z trubek kruhového průřezu. Trubky jsou v rámu tělesa rozmístěny vodorovně, přičemž v horní části radiátoru je mezi nimi vytvořen prostor pro snadné vkládání vlhkých ručníků.

Velkou flexibilitu a volnost v navrhování poskytují koupelnové radiátory se středovým připojením. Značka Cosmo pamatuje ve své nabídce i na tuto variantu modelem radiátoru s obchodním názvem Standard-VM. Výhodou modelu se středovým připojením je, že obsahuje již v základní ceně rohovou armaturu s integrovaným ventilem. Přímé linie radiátorů pak velmi dobře korespondují s umyvadly či vanami obdélníkových tvarů.

Koupelnové radiátory COSMO oblých tvarů
Líbí se Vám naopak oblé tvary van, sprchových koutů či umyvadel? I na tuto alternativu jsou koupelnové radiátory COSMO připraveny. Oblým tvarům sanitární keramiky či zařizovacích předmětů se umí dokonale přizpůsobit koupelnové radiátory COSMO-oblé.

Jak již plyne z názvu radiátoru, jeho trubky mají oblý tvar a dokáží tak fantasticky propojit jednotící linkou další oblé prvky sanitární techniky, které jsou součástí vybavení koupelny.

Atraktivní chromované koupelnové radiátory
Nemusíme jistě dlouze zdůrazňovat, že koupelnový radiátor provedený ve vysoce lesklém chromu ihned při vstupu do koupelny připoutá Vaši pozornost a vzbudí ve Vás pocit něčeho výjimečného. Koupelnové radiátory COSMO Classic Chrom s trubkami v přímém provedení a model Classic Chrom Rádius s oblými trubkami, dokáží úspěšně doplnit ostatní chromované prvky v koupelně, jakými mohou být vodovodní baterie, kování sprchových koutů, madla na věšení ručníků nebo tlačítka pro ovládání toalet. Radiátor vyniká vynikajícím řemeslným zpracováním a dokonalou povrchovou úpravou. Samozřejmostí je jeho bezvadná topná funkce a snadná údržba díky dostatečnému prostoru mezi jednotlivými trubkami. Radiátor může také působit jako výrazný designový solitér, který do Vaší koupelny vnese nádech luxusu, preciznosti, nadčasovosti a vrcholu elegance.Kompletní sortiment koupelnových i běžných deskových radiátorů COSMO je k dostání ve velkoobchodní síti prodejen Gienger a Elements ve všech rozhodujících regionech ČR a SR. Jejich odborní pracovníci Vám s jejich výběrem rádi pomohou.

GALERIE OBRÁZKŮ